Activity MonitorΟι αλλαγές στην σημερινή κοινωνία είναι συνεχείς και ραγδαίες. Η αγορά έχει γίνει ανταγωνιστική και δύσκολα κάποιος μπορεί να στήσει μια επιχείρηση με τις παλιές πρακτικές. Η δημιουργία μιας νέας επιχείρησης θα πρέπει να διακατέχεται από ώριμη και πρωτοποριακή σκέψη, νέες μεθόδους και ιδέες. Το να έχετε απλά μια επιχείρηση στην αγορά δεν αρκεί για να μπορέσετε να επιβιώσετε και να προχωρήσετε μπροστά.

Ένας από τους ευκολότερους και πιο διαδεδομένους τρόπους της εποχής μας για την επίτευξη μιας επιτυχημένης επιχείρησης προέρχεται μέσα από το διαδίκτυο. Κάθε νέα επιχείρηση χρειάζεται μια επιτυχημένη ιστοσελίδα η οποία θα την εκπροσωπήσει στο διαδίκτυο. Κάτι τέτοιο δεν είναι καθόλου ακριβό και μάλιστα είναι αποδεδειγμένο ότι αν γίνει σωστά πολύ σύντομα θα δώσει πολύ μεγαλύτερα αποτελέσματα από το κόστος επένδυσης και μάλιστα σε βαθμό πολύ μεγαλύτερο από κάθε άλλου είδους προβολή, διαφήμιση ή άλλου είδους επένδυση (έχει πολύ υψηλό ROI – Return on Investment).

Το δημιουργικό τμήμα της εταιρίας μας, σε συνεργασία με τον πελάτη, διαμορφώνει το περιβάλλον της ιστοσελίδας σας έτσι ώστε να είναι ευχάριστο στην πλοήγηση για τον επισκέπτη και αποδοτικό για εσάς.

Η δημιουργία ενός ιστοτόπου είναι πολυσύνθετη εργασία. Γι αυτό λοιπόν το δημιουργικό σε συνεργασία με το εμπορικό τμήμα της εταιρίας μας, συγκεντρώνει υλικό από την επιχείρησή σας όπως: φωτογραφίες, λίστα προϊόντων, βιογραφικό της εταιρίας σας κλπ.  ούτως ώστε μέσα σε λίγες μέρες να σας φτιάξει μερικά δείγματα της παρουσίας σας στο διαδύκτιο.

Θα θέλαμε εδώ να επισημάνουμε, πως τα Banners και το Logo της επιχείρησής σας, παίζουν σημαντικό ρόλο στην μορφή της ιστοσελίδας και τα οποία δημιουργούμε πάντα σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας.

Η ιστοσελίδα σας βοηθά να δημιουργήσετε μια επαγγελματική εικόνα. Μια επαγγελματικά σχεδιασμένη ιστοσελίδα μπορεί να προσελκύσει επισκέπτες και με τις σειρά τους αυτοί να μετατραπούν σε νέους πελάτες για την επιχείρηση σας. Μια σωστή και επαγγελματικά κατασκευασμένη ιστοσελίδα σας δίνει μια επαγγελματική επαφή και δίνει την εντύπωση μιας αξιόπιστης επιχείρησης.

Η ιστοσελίδα σας θα προσφέρει στους επισκέπτες της εύκολη πρόσβαση στις πληροφορίες της επιχείρησης σας. Στην ιστοσελίδα σας μπορείτε να παρέχετε πληροφορίες όπως τηλέφωνο, φαξ, διεύθυνση καθώς επίσης και προσφορές και νέα προϊόντα της επιχείρησης σας. Οι επισκέπτες μπορούν να βρούνε πληροφορίες για εσάς και την επιχείρηση σας με την επίσκεψή τους στην ιστοσελίδα σας. Παράλληλα μπορείτε να προσφέρετε πιο εξειδικευμένες γνώσεις για τα προϊόντα σας ή της υπηρεσίες σας χωρίς να χρειάζεται να πληρώσετε κόστος εκπαίδευσης και επιμόρφωσης κάποιου υπαλλήλου.

Η ιστοσελίδα είναι το πιο άνετο, επαγγελματικό και οικονομικό εργαλείο προώθησης. Εξασφαλίζει μια λιγότερο δαπανηρή και συνεχής προώθηση για την επιχείρηση σας. Είναι εύκολο να ενημερωθεί σε αντίθεση με τις παλιές τεχνικές των φυλλαδίων ή άλλων έντυπων μέσων που στοιχίζουν σε χρόνο και χρήμα.

Ένας σωστός δικτυακός τόπος παρέχει τις απαιτούμενες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρει για την έρευνα των επισκεπτών του. Χιλιάδες άνθρωποι περνούν ώρες στο διαδίκτυο αναζητώντας άρθρα, πληροφορίες για εκπαιδευτικούς και ενημερωτικούς σκοπούς. Η ιστοσελίδα σας μπορεί να αποκτήσει αρκετούς επισκέπτες (άρα και υποψήφιους πελάτες), εάν έχει πληροφορίες για κάθε προϊόν η υπηρεσία που προσφέρετε.

Το διαδίκτυο (World Wide Web – WWW) είναι η μεγαλύτερη εικονική αγορά με τη μεγαλύτερη δημογραφική διάθεση στην αγορά. Το διαδίκτυο είναι ένα παγκόσμιο μέσο. Αν έχετε μια ιστοσελίδα μπορεί να την επισκεφτεί οποιοσδήποτε από οποιοδήποτε μέρος στο πλανήτη. Αυτό δίνει στην επιχείρηση σας παγκόσμια παρουσία.

Η ιστοσελίδα σας δεν δεσμεύεται από ωράρια. Μέσω της ιστοσελίδας σας μπορείτε να εξυπηρετήσετε τον πελάτη σας ανά πάσα στιγμή καθ όλη την διάρκεια της ημέρας χωρίς καμία χρέωση υπερωριών ή κάποια άλλη δέσμευση (π.χ ωράριο καταστημάτων).

Εκατομμύρια πελάτες συνδέονται καθημερινά στο internet αναζητώντας να αγοράσουν προϊόντα οικονομικά, της ίδιας καλής ποιότητας με αυτή των μαγαζιών αποφεύγοντας την ταλαιπωρία των μετακινήσεων ή των στενών ορίων μια πόλης, μια χώρας. Επεκταθείτε στο ηλεκτρονικό εμπόριο μέσω της ιστοσελίδα σας και αυξήστε τα έσοδα της επιχείρησή σας.